2ICT Netwerk en ICT Professionals is op zoek naar personeel

Binnen 2ICT hebben we een vacature voor 2 ICT support engineers en 1 medior/senior IT engineer

Vacature ICT Support Engineer

Ben jij een ICT duizendpoot en kun jij, samen met je collega’s, de verschillende klanten van 2ICT vriendelijk en daadkrachtig te woord kan staan?

Heb jij goeie sociale vaardigheden en ben je een echte teamspeler? Wil jij werken bij een zeer innovatieve club professionals? Wij op zoek naar jou als ICT Support Engineer!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als 1e-lijns IT Support Engineer ben je bij ons het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij zorgt voor aanname en afhandeling van vragen vanuit klanten, maar ook vanuit de organisatie. Je bent in staat de informatie die je hebt gekregen snel te beoordelen en weet doortastend snel de kern van het probleem te achterhalen. Daarna taxeer je of je het probleem zelf kunt oplossen of dat je de hulp in kunt schakelen van je teamgenoten. In dit hele proces houd je onze klant continue op de hoogte, en draag je zorg voor een kwalitatief hoogwaardig en complete informatie voorziening. Na de afhandeling van het ticket documenteer je nauwkeurig in onze PSA oplossing.

Je taken als 1e-lijns IT Professional zijn niet beperkt tot telefoon opnemen en mails beantwoorden, je krijgt ook voldoende gelegenheid mee te draaien in de voor jou geschikte projecten. Zo houd je je kennis op pijl en zie je kans door te groeien binnen onze organisatie.

Je wil als ambitieuze professional graag doorgroeien en 2ICT gebruiken om je kennis te verbreden; wees welkom! Wij zijn een uitstekende leerschool en bieden je alle kansen, jij moet ze alleen benutten..!

FUNCTIE-EISEN
  • Beschik jij over de volgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Een afgeronde ICT beheer niveau 3 of 4 opleiding (HBO ook welkom!)
  • Communicatief vaardig, in woord en geschrift
  • Microsoft certificering is een pré (of je bent bereid deze te behalen in afzienbare tijd);
  • ITIL certificering is een pré (of je bent bereid deze te behalen in afzienbare tijd);
  • Aantoonbare kennis en ervaring op een IT servicedesk
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Harderwijk
  • Je bent bereid mee te draaien in onze 24×7 storingsdienst wisseldiensten (tegen vergoeding uiteraard)
WIJ BIEDEN
Je gaat deel uitmaken van een flexibel team van betrokken collega’s, waarin jouw creativiteit en eigen initiatief alle ruimte krijgen. Binnen 2ICT krijg je alle mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien, hiervoor biedt 2ICT diverse opleidingen en trainingen. 2ICT biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op een auto van 2ICT (geringe eigen bijdrage), een telefoon vergoeding, een snelle laptop en flexibele werkuren.

SOLLICITEREN
Stuur je CV en een motivatie naar Sharon Lenting onder vermelding van de functie. 

Vacature Medio/senior IT Engineer


Ben jij een echte doorgewinterde ICT professional en kun jij, samen met je collega’s, de verschillende omgevingen (klant en cloud) van 2ICT kundig en professional beheren en uitbouwen?

Heb jij goeie sociale vaardigheden en ben je een echte teamspeler? Wil jij werken bij een zeer innovatieve club professionals? Wij op zoek naar jou als ICT Engineer!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
In ons team van IT Specialisten zorg jij als systeembeheerder voor een optimale beschikbaarheid van de diverse systemen van onze klanten. Dit doe je met behulp van state of art beheer tooling (SolarWinds N-able) en een uitstekend ITIL gedreven CRM. Naast deze bewaking spring je bij waar je collega’s je nodig hebben. Samen rond je het ticket of project af en zorg je voor accurate documentatie van de in gebruik genomen oplossing, en stel je de klant hiervan op de hoogte. Onze changes coordinator  helpt je met de planning, bewaakt onze projectplanning en zorgt voor de bestellingen van de componenten die jij nodig hebt bij onze klanten.

Je taken als systeembeheerder omvatten het onderhoud en beheer van onze eigen private cloud omgevingen uiteraard de on premises IT bij onze klanten. Je stelt de diagnoses op het gebied van hardware- of softwareproblemen en voert, data back-ups en herstelwerkzaamheden uit. Door jouw passie voor IT weet jij altijd de laatste technieken toe te passen en vind je het gaaf dit met je collega’s te delen. Je bent bereid gebruik te maken van onze uitgebreide studie mogelijkheden, om zo jouw en dus onze kennis op peil te houden.

Jij gaat elke uitdaging aan, en houdt er van om geprikkeld te worden. Je bent goed in staat out of the box te denken, en analytisch problemen te analyseren. Je gaat altijd voor de beste oplossing, en nooit voor de snelste. Je baan is je hobby, en je hobby is je baan. Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan hebben wij een match!

FUNCTIE-EISEN
Beschik jij over de volgende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • MBO+ of HBO werk- en denk niveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de functie van systeembeheerder;
  • Courante Microsoft MCSA/MCSE certificering is een vereiste (2008+);
  • ITIL gecertificeerd;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met Windows Server (2008, 2012, evt 2016, linux kennis is een pré)
  • Ervaring met server virtualisatie (VMware, HyperV);
  • Ervaring met Autotask is een pré;
  • Ervaring met N-Able is een pré;
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 kilometer van Harderwijk
  • Je bent bereid mee te draaien in onze 24×7 storingsdienst wisseldiensten (tegen vergoeding uiteraard)
Je gaat deel uitmaken van een hecht team van betrokken collega’s, waarin jouw creativiteit en eigen initiatief alle ruimte krijgen. Binnen 2ICT krijg je alle mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien, hiervoor biedt 2ICT diverse opleidingen en trainingen. 2ICT biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt mag rijden in een auto van 2ICT (zonder eigen bijdrage), krijgt een telefoon vergoeding en uiteraard staat er een snelle laptop voor je klaar.

SOLLICITEREN
Stuur je CV en een motiverende brief/email naar Sharon Lenting. Vermeld daarbij de functie waarop je solliciteert.