2e Dumpstijl Longboard Experience in Houtwal garage

Op zondag 8 mei is het weer zover: de Dumpstijl Longboard Experience in de Houtwalgarage in Harderwijk. 1,1 km indoor afdaling in de mooiste parkeerkelder van Nederland.

van Nederland. En dan snel weer met de lift 5 verdiepingen omhoog voor nog een rondje. De eerste editie was al een groot succes. Een unieke ervaring voor longboarders!

Test nieuwe materialen
Deze editie hebben ze er wat nieuws bij, een 'test sessie'. Hier kun je materialen testen en eventueel monteren onder je eigen board. Zo kun je gelijk zien wat je er van vindt. Denk aan Shark Wheels, nieuwe lagers van Oust Moc 7, een Landyachtz Evo met big wheel 110 mm of iets anders.

Longboard Playground
Het “Longboard Playground” is een gaaf parcours op een afgezet gedeelte in de parkeerkelder. Dit is voor iedereen en zeker leuk voor de kids! Ook kan er deel genomen worden aan een beginners klas.

Het longboard event is voor jong en oud, iedereen is dus welkom! Entree prijs is 10,- incl. eten en drinken. Belangrijk een helm is verplicht. Ander soort bescherming is eigen initiatief maar wel zo handig.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je zeker zijn van deelname, neem dan even contact op met de winkel via telefoonnr: 0341-426910 of via de facebookpagina van Dumpstijl.
houtwal garage longboard experience harderwijk