‘155-red-een-bedrijf’

‘155-red-een-bedrijf’ helpt bedrijven die even een steuntje in de rug nodig hebben. Bijna iedere ondernemer herkent het wel, een tijd waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten.

U kunt bij ‘155-Help-een-bedrijf’, een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, terecht met al uw vragen wanneer u tegenwind ervaart. Ook ondernemers in Harderwijk kunnen terecht bij dit initiatief.

Voor u als ondernemer is dat kosteloos. Twee ondernemers uit Harderwijk zijn u al voorgegaan! Door met een ervaren ondernemersadviseur in gesprek te gaan kan het succes u misschien ook weer gaan toelachen.

U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen met 088 999 0 155 of naar www.155.nl gaan. Daar kunt u uw hulpvraag ook online stellen. Ook kunt u op deze website een scan doen. Zo weet u in een paar minuten of u voor een ondernemersregeling vanuit de overheid in aanmerking kunt komen.

Wanneer u twijfelt of 155 op u van toepassing is, kijk dan op de website of u zich herkent in een aantal situaties. Dan weet u direct of u de hulp van 155 kunt gebruiken. Gemeente Harderwijk is bij dit initiatief aangesloten.