12 september; gratis doe mee les keramiek en beeldhouwen

Donderdag 12 september om 19.00 uur wordt bij Cultuurkust het nieuwe keramiek en beeldhouwlokaal feestelijk geopend. Aansluitend geven docenten Barbara Röling (keramiek) en Igor Pietrowitsch (beeldhouwen) tot 21.00 uur een gratis doe-mee-les in het nieuwe lokaal. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

De wens voor een ruimer lokaal voor keramiek, raku stoken en beeldhouwen bestond al langer. Door het enthousiasme van de docenten is het aantal cursisten dat deelneemt aan een cursus ‘ruimtelijk’ de afgelopen jaren toegenomen en het oude lokaal werd te krap.

Nu Cultuurkust een deel van de cursussen kan verplaatsen naar het Oude Stadhuis op de Markt ontstaat er ruimte. Er is dan ook afgelopen zomer hard gewerkt aan de gewenste verbouwing.

De nieuwe ruimte is aanzienlijk groter dan het oude lokaal, bevindt zich direct naast de oven en is makkelijker bereikbaar voor de cursisten.
Bent u nieuwsgierig en wilt u een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom bij de opening op donderdag 12 september om 19.00 uur. Aansluitend geven Barbara en Igor tot 21.00 uur een gratis doe-mee-les in het nieuwe lokaal. Aanmelden is niet nodig.

(Foto: Henriette Houtsma)

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info