Multifunctioneel Centrum De Bogen

Multifunctioneel Centrum De Bogen

Voor iedere wijkbewoner wat wils!

Het Centrum dat aan het Triasplein is gelegen biedt voor iedere wijkbewoner wat wils.

Er worden sportieve activiteiten aangeboden, er trainen verschillende sportverenigingen in de goed geoutilleerde sporthal, er wordt volop vergaderd door o.a. de wijkvereniging en er worden cursussen en andere activiteiten aangeboden door bijvoorbeeld Cultuurkust.
  • Voor ouder en jonger en iedereen die zich qua leeftijd daar tussenin bevindt, is er wel wat van gading te vinden in het multifunctioneel centrum.  
  • Voor de allerjongsten is er bijvoorbeeld kleutergym verzorgd door Svenergytraining. Er zijn danslessen verzorgd door Animo Dancecompany voor de jeugd. Cultuurkust geeft iedere woensdagmiddag muziekles.  
  • Voor de volwassenen zijn er drie keer per week zumbalessen van Funkyfit. Speciaal voor senioren is er iedere donderdagochtend bewegingsles, ook verzorgd door Svenergytraining. SeniorWeb Harderwijk verzorgt binnen MFC De Bogen verschillende cursussen voor de computer, tablet en smartphone.

U kunt ook zelf een zaal bij ons huren voor bijvoorbeeld uw familieverjaardag of andere activiteiten.

Ook is er een sfeervolle ruimte waar even lekker na kan worden gezeten, bijvoorbeeld na afloop van een training. Een drankje en desgewenst een hapje worden geserveerd tegen aantrekkelijke prijzen.

Naast allerlei activiteiten voor wijkbewoners vinden binnen het Multifunctioneel Centrum De Bogen ook Buitenschoolse Opvang plaats, aangeboden door Stichting Prokino Harderwijk-Ermelo. Ook de peuters hebben hun plaats binnen het MFC De Bogen. Activiteiten voor deze leeftijdscategorie worden aangeboden door Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk.

Voor de wat ouderen onder ons is ZorgDat actief in het wijkontmoetingscentrum, gelegen aan het Triasplein. Ontmoeting, biljarten, cursussen en andere activiteiten… het vindt allemaal plaats in het Wijkhuis. Tenslotte maakt natuurlijk de Openbare Basisschool De Bogen, inclusief de brede schoolactiviteiten, deel uit van het Multifunctioneel Centrum.

Hart van de wijk

Het MFC is gelegen in het hart van de wijk Drielanden en goed bereikbaar met de ’benenwagen’, het openbaar vervoer en de auto. Er zijn volop parkeergelegenheden rondom het Triasplein aanwezig.

Nog geen kennis gemaakt met het MFC?

Loop dan gewoon eens keer binnen als u toch in de buurt bent. Spreek één van de beheerders aan en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden. Ongetwijfeld is er ook iets bij dat u aanspreekt.

U kunt ook eens op onze website www.mfcdebogen.nl kijken, mailen naar [email protected] of bellen met 06-23281030. 
ingang.jpg
aula2.jpg