Café de Liefde Harderwijk

Café de Liefde Harderwijk

Uitgaan en binnenkomen

Café de Liefde Harderwijk

Van maandag tot en met vrijdag is Café de Liefde straks een lunchroom, een plek om lekkere koffie te drinken, te borrelen of simpelweg een ijsje af te halen. 

CAFÉ DE LIEFDE; WAAROM?

Waarom leven we? Waarom moeten we werken? Waarom is er ellende in de wereld? Waarom kan niet iedereen aardig doen tegen elkaar? Waarom kunnen mensen elkaar niet vergeven? Waarom doen mensen zo moeilijk?  Waarom gaat het altijd over geld. Waarom willen mensen altijd meer geld? Wanneer is het genoeg? Waarom geloven mensen? Kunnen mensen zonder geloof? Wat is het mooie aan geloof? We geloven niet meer. Gooien we dan wat weg? 

DAAROM DUS!

Wij zitten met vragen en het kan niet anders dan meer mensen dit hebben. Daarom nodigen we graag sprekers uit en gaan we graag in gesprek met anderen om het hierover te hebben. Op zoek te gaan naar antwoorden op levensvragen die je dan weer verder helpen. Om geïnspireerd te raken. Om er ‘rijker’ van te worden. 

En bovenstaande doen we dus in een kroeg. Midden in het leven. Een biertje drinken, dansen, genieten, moe zijn en weer doorgaan.  Dat kan in Café de Liefde. Een aantal avonden in de week.
leo_en_teun_cafe_de_liefde_walhalla_banner_1600.jpg
Cafe_de_Liefde_spijkerbroekstof.jpg
_MG_9320.jpg
cafe_de_liefde_volleybal_toernooi_horeca_harderwijk_-_kopie.JPG