Stad als Podium Harderwijk

Stad als Podium Harderwijk

Concerten, voorstellingen, festivals en evenementen
Stad als Podium Harderwijk
Stad als Podium geeft Harderwijk een 'boost' met een spraakmakend programma van concerten, voorstellingen, festivals en evenementen. Met de hele stad als podium!
Lees meer

ADE viert 15-jarig jubileum met voorstelling D.R.E.AM.S.: ‘Durf groots te dromen’

24 juni 2024

Dansschool Anouk Dance Experience (ADE) bestaat 15 jaar en viert dit op zaterdag 29 juni met een jubileumvoorstelling in Theater Harderwijk op het Bouw & Infra Park om 14.00 uur en 19.00 uur. D.R.E.A.M.S. is een voorstelling over het najagen van je dromen. Het verhaal heeft een diepere laag en een boodschap: niet opgeven en groots durven dromen. 

Straattheaterfestival STRABANT in binnenstad van Harderwijk

19 juni 2024

Op zaterdag 22 juni organiseert Stad als Podium de tweede editie van het straattheaterfestival STRABANT plaats. De binnenstad van Harderwijk zal het decor zijn voor alle voorstellingen en op verschillende locaties zullen ‘s middags en ‘s avonds verrassende theater- en circusacts te zien zijn, dit is voor jong en oud en vrij toegankelijk om bij te wonen.

Tess Merlot - Chante la vie

5 juni 2024

Op zondag 16 juni staat Tess Merlot met ‘Chante la vie’ in de Catharinakapel. Om de avond compleet te maken, kunnen bezoekers voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk glas wijn en een kaasje, verzorgd door Umberto Gastronomia. Dit zorgt ervoor dat iedereen helemaal in de Franse sferen komt voordat Tess hen meeneemt op een muzikale reis met haar Franse chansons.