De Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk

Bij De Hypotheker Harderwijk gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies
De Hypotheker Harderwijk
Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!
Lees meer

Nieuws de Hypotheker Harderwijk: meer hypotheek voor alleenstaanden

14 februari 2024

Voor singles is het op dit moment niet eenvoudig op de woningmarkt. Uit onderzoek van De Hypotheker is gebleken dat slechts een klein deel van de beschikbare woningen betaalbaar is voor een alleenstaande met een modaal inkomen. Vanaf 2024 is er voor singles meer mogelijk.

Werken bij de Hypotheker Harderwijk

22 januari 2024

Werken bij De Hypotheker betekent dat je elke dag bijdraagt aan een onbezorgd leven voor onze (potentiële) klanten én dat je continu werkt aan je eigen ontwikkeling. Jij en je ambitie krijgen veel ruimte en vrijheid. Maar ook veel persoonlijke aandacht, want jouw werkplezier is belangrijk voor ons.

Nieuws de Hypotheker Harderwijk: 5 tips voor een beter energielabel

10 januari 2024

De duurzaamheid van een woning is voor veel kopers tegenwoordig een belangrijke afweging om wel of niet te bieden op een huis. Al was het alleen maar omdat je vanaf 2024 meer hypotheek kan krijgen op een huis met een hoger energielabel. Als verkoper ben je dus gebaat bij een zo goed mogelijk label.