Zwemles bij zwembad De Sypel Harderwijk

De eerste maand zwemles na de sluiting in verband met de coronamaatregelen zit er alweer op. Het niveau van de leerlingen die ruim drie maanden niet hebben gezwommen is volgens de zweminstructeurs best goed. 

Achter de schermen is er hard gewerkt om lesmomenten toe te voegen zodra er weer lesgegeven mocht worden. Hierdoor zijn er veel nieuwe leerlingen gestart met zwemles

Extra lesgroepen starten om de wachtlijst terug te dringen
Zwemcoördinator Harold Guljé is blij dat het zwembad open is en er extra lesgroepen gestart zijn. “Zo kunnen we de wachtlijst inlopen en de zwemveiligheid onder te Harderwijkse kinderen vergroten.” Door het oproepen van de kinderen voor de extra lesgroepen is de wachtlijst voor zwemles bij De Sypel namelijk flink ingelopen richting het niveau van voor de lockdowns. De wachtlijst is uiteraard ook afhankelijk van de gewenste lesdag. Op de dinsdag en donderdag is er eerder plek beschikbaar dan op woensdag, vrijdag en zaterdag. 
 
Tijdens de verbouwing gaan de zwemlessen zoveel mogelijk door
Sportcomplex De Sypel is begonnen met een verbouwing waarbij onder andere een geheel nieuw binnenzwembad gerealiseerd wordt. Tijdens deze verbouwing gaan de zwemlessen zoveel mogelijk door. Van 25 mei tot en met 18 juni zal het gehele zwembad gesloten zijn en gaan de zwemlessen niet door. 
 
Zwemles tijdens de meivakantie en op feestdagen
Omdat de kinderen al veel lessen gemist hebben tijdens de lockdown gaan de zwemlessen bij De Sypel in de meivakantie gewoon door. Ook op de meeste feestdagen gaan de zwemlessen gewoon door.

Sportcomplex de Sypel Harderwijk

Adresgegevens

Parkweg 4
3842 AD Harderwijk

Telefoon

T. 0341-434434

Meer info