Zwembad De Sypel weer open voor banenzwemmen

Maandag 18 mei opent Sportcomplex de Sypel de deuren van haar binnenzwembad. In eerste instantie is het zwembad alleen geopend  voor banenzwemmers. Uiteraard onder voorwaarden en volgens de richtlijnen van de zwembadbranche. 

Zwemlessen, recreatiezwemmen en overige doelgroepen

Ook starten de voorbereidingen van de zwemlessen. Dat gaat in eerste instantie alleen om de groepen in eindniveau A, B en C. De komende weken wordt ook gekeken naar de mogelijke openstelling voor doelgroepen en (beperkt) recreatief gebruik.  Meer informatie over verdere openstelling volgt via deze website en de social media van de gemeente en sportcomplex De Sypel.

Voorzorgsmaatregelen
De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en medewerkers staat voorop. De gemeente Harderwijk volgt het protocol ‘verantwoord zwemmen’ van de zwembranche. Onder andere onderstaande maatregelen zijn van toepassing. 

Belangrijke informatie voor banenzwemmers
  • Alleen het wedstrijdbad is voor banenzwemmen geopend.
  • Er kunnen maximaal 25 banenzwemmers tegelijk per tijdsblok zwemmen.
  • U moet zich vooraf aanmelden. 
  • Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van aanvraag. 
  • U moet kennis hebben genomen van de regels en randvoorwaarden in het protocol ‘verantwoord zwemmen’.
Vooraf aanmelden
Als u wilt komen banenzwemmen moet u zich vooraf telefonisch of per e-mail aanmelden. Onze receptie is via 0341 - 434 434 bereikbaar tijdens de tijden waarop u kunt banenzwemmen (zie hieronder). Als u zich per mail aanmeldt via sportcomplexdesypel@harderwijk.nl, ontvangt u een bevestiging per mail wanneer de gewenste tijd beschikbaar is. Komt u alleen op besproken én bevestigde tijden.  

Beschikbare tijdsblokken voor banenzwemmen in de week van 18 mei

Tijdsblokken zwembad de Sypel Harderwijk

Sportcomplex de Sypel Harderwijk

Adresgegevens

Parkweg 4
3842 AD Harderwijk

Telefoon

T. 0341-434434

Meer info