Zwart Wit ’63 JO17-1 Bekeravond bij de buren van DVS’33

De JO17-1 van Zwart Wit ’63 is goed op dreef op diverse fronten. Vorige week stond de bekerwedstrijd voor de deur, uit bij DVS’33. 
 

“Een derby die uiteindelijk nooit een derby werd"

De laatste bekerwedstrijd van het team van Aalt, Arend en Edwin was tegen 5e divisionist CSV ’28 uit Zwolle. Deze werd met 3-5 gewonnen. De tegenstander van vorige week, was net als de JO17-1 van Zwart Wit nog ongeslagen in de competitie.

Zwart Wit heeft alle zeilen bijgezet en met de enorme strijdlust die de jongens op de mat hebben gelegd, het teambelang als prioriteit stellen en een stapje harder zetten voor je teamgenoten, hebben zij de bekerwedstrijd gewonnen.

Voetballen als team en gokken op de individueel kwaliteiten van de spelers. Winnen doe je met elkaar! En dat gebeurde. Met het mes tussen de tanden begonnen zij aan de wedstrijd, volle concentratie en met veel power. Vanaf de 1e minuut hadden de jongens de wedstrijd onder controle en had de tegenstander geen grip op het verzorgde spel, wat resulteerde in een verdiende 3-0 ruststand wat veel hoger kon en had moeten zijn.

Uiteindelijk liep de JO17-1 van v.v. Zwart Wit ’63 in de 2e helft uit naar 5-0 en voor de statistieken maakte DVS in de slotfase, een goal na een fout van Zwart Wit.

Een fantastische teamprestatie en zeer verdiende overwinning wat deze talentvolle spelersgroep in de halve finale van de beker brengt. Deze is gepland op het sportpark aan de Parkweg in Harderwijk 6 mei as om 12.15 uur tegen SJO AZSV – AD ’69 uit Aalten.

Het was prachtig te zien dat er een grote groep supporters de moeite had genomen om de jongens aan te moedigen, wat zeker geholpen heeft. Dank voor jullie komst!

Komen jullie 6 mei weer aanmoedigen?
De JO17-1 van Zwart Wit ’63 strijd nog voor de triple (Kampioenschap, Beker, NK VTT) en gaat vol voor alle prijzen.

Afgelopen Zaterdag was de wedstrijd uit tegen Schalkhaar, Ook die wisten ze te winnen met een 2-0 overwinning in de tas kon de bus weer naar Harderwijk. Dit was weer een feestje op zich. Zaterdag as speelt het team van Aalt, Arend en Edwin weer thuis om 10.15 uur tegen SKV Wageningen.
 
EENHEID, PASSIE, FLAIR!

Jo17 Zwart Wit voetbalvereniging Harderwijk
(Foto Wim Balke)