Zorgwoningen op locatie Veldkampkerk

Na de Nieuwe Kerk aan de Stationslaan en de Stadsdennenkerk bij de Alberdingk Thijmlaan, is ook de Veldkampkerk in de wijk Tweelingstad verkocht. Ook hier komen waarschijnlijk woningen, net als op de andere twee locaties. 

Het gaat om plannen voor wonen in combinatie met zorg.

Wethouder Jeroen de Jong geeft aan dat de plannen voor de Veldkamplocatie goed passen in de woonvisie die onlangs door het college is vastgesteld.

“Er zijn op initiatief van de ontwikkelaar gesprekken gestart met de gemeente. Er is gesproken over plannen die zowel qua ruimte (bouwvlak) als qua bestemming (maatschappelijke voorzieningen) passen binnen het vigerende bestemmingsplan.” Of de zorgwoningen die de ontwikkelaar voor ogen heeft, helemaal passen binnen de geldende bestemming, moet uit verdere gesprekken met de gemeente nog blijken.
“Kortom, er vinden gesprekken plaats, alle partijen zien graag een ontwikkeling tot stand komen die aansluit bij de woonvisie en waarmee voldaan kan worden aan de vraag naar woningen voor specifieke doelgroepen, zoals senioren met een zorgvraag”, aldus de wethouder. 

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info