Zondag 31 maart: Kerk in de Kroeg met Durk Muurling

Op zondagmiddag naar de kroeg voor… een goed verhaal! Café de Liefde Harderwijk maakt er een traditie van: met het concept Kerk in de Kroeg. Een informele, laagdrempelige samenkomst in de kroeg, met een goed verhaal. Het verhaal heet ‘Goeie genade!’ en komt deze keer van spreker Durk Muurling. Iedereen is welkom.

Net als vorig jaar organiseert Café de Liefde weer een Kerk in de Kroeg. Op zondag 31 maart is iedereen meer dan welkom bij Markt7 in Harderwijk, een eigentijdse horecagelegenheid aan zowel Markt als Hortuspark. Het initiatief, het concept zelf en de organisatie van Kerk in de Kroeg© zijn in handen van Café de Liefde.

Vriendschap vieren
In de kroeg ontstaan vaak goede gesprekken en worden echte vriendschappen gevierd. Daar kan iedereen iets mee, gelovig of niet. Dat is de gedachte van Kerk in de Kroeg. Het evenement begint om 15:00 uur. Wie een comfortabele plek wil, komt op tijd en bestelt vast een drankje. Markt7 is een gastvrije locatie, maar het aantal stoelen is beperkt. En uiteindelijk geldt: vol is vol. Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening; er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten.

Spreker Durk Muurling (www.passievoorgod.nl) begint zijn loopbaan als elektromonteur op de Marinewerf in Den Helder en werd daarna theoloog en spreker. Hij is voorganger, pastor en actief op internet. Tijdens de Kerk in de Kroeg draagt Durk een zendermicrofoon en loopt hij rond; hij is dus voor iedereen goed te zien en ook bij geroezemoes goed te horen.

Aanschuiven
Café de Liefde staat voor goede gesprekken en echte ontmoetingen. Op verschillende horecalocaties in Harderwijk organiseert Cafe de Liefde evenementen On Tour waarbij iedereen kan aanschuiven en onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris gesprekken kan voeren van mens tot mens en van hart tot hart. Eerder organiseerde Café de Liefde een kampvuuravond, een politiek café, een cocktailworkshop en een goedbezochte avond in Kok CinemaxX over de Vijf Talen van Liefde.

Kerk in de Kroeg Café de Liefde Harderwijk


 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info