Zondag 16 oktober is het weer tijd voor Popronde Harderwijk

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Harderwijk. Ruim twintig van de meest talentvolle acts van dit moment, geven acte de presence aankomende zondag 16 oktober. Bijzonder dit jaar is dat eindelijk alle locaties weer mee kunnen doen, zoals vanouds!

Poppodia voor een dag

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Harderwijk doen kleine kroegjes zoals Nicky’s Inn tot grote zalen zoals Estrado mee en alles wat daartussen zit.

Programma Popronde Harderwijk op zondag 16 oktober.
 
Om 14:00 start het programma van Popronde Harderwijk. Het programma loopt door tot 23:00 waar De Baron het laatste knallende optreden start tijdens de afterparty.
 
Alle concerten zijn gratis toegankelijk!
 
Naast Harderwijk strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Amersfoort, Zwolle, Delft en Utrecht.
 
Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 3 december reizen de 99 geselecteerde acts langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.
 
Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé, My Baby, Wies, Froukje en Meau.
 
Popronde Harderwijk wordt georganiseerd met hulp van Popschool Harderwijk. Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2022 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Oliver Pesch foto Jessie Kamp Fotografie
(Oliver Pesch - foto Jessie Kamp Fotografie)