Zomermarkten binnenstad Harderwijk van start

Na een jaar afwezigheid, keert de zomerbraderie terug in de binnenstad van Harderwijk.

Op woensdag 22 juli is de 1e editie met onder andere een hobby en brocante markt.. Ook aan de kinderen is gedacht. Clown Kees vermaakt de kinderen op de Vischmarkt met een spetterend optreden vol grappen en grollen.

Zes zomermarkten op een rij

In de maanden juli en augustus worden in totaal zes zomermarkten gehouden. De braderieën vinden plaats op de woensdagen. “De markten beginnen om 12 uur en gaat door tot 21 uur, zo hebben ook de mensen die werken er tenminste ook plezier van” aldus Charla Dekens, bestuurslid St. Centrummanagement. “Zowel vanuit de ondernemers als vanuit de consumenten en toeristen was veel vraag naar een zomerbraderie. Wij denken met deze zomermarkten in een gat te springen welke is ontstaan na het wegvallen van de Hanzemarkten”. 
 
De markt vindt plaats op de Vischmarkt, de Boulevard, de Schoenmakerstraat, de Luttekepoorstraat, de Markt en de Donkerstraat.
De organisatie zelf is in handen van Ansja Events. Het organisatiebureau rekent op een wekelijkse bezetting van minimaal 100 kramen. Elke Zomermarkt heeft een eigen thema.
 
Op woensdag 22 juli loopt clown Kees in de stad en er is een hobby/brocante markt. Woensdag 29 juli vliegen de aanbiedingen je om de oren tijdens het Standwerkersconcours. Woensdag 5 augustus smul je van gerechten uit de internationale keuken en kinderen zullen zich weer vermaken met clown Kees. Op 12 augustus is er een hobby/brocante/boeken markt en drumband Heelsum zorgt voor muziek. Ook op 19 augustus is er volop muziek in de stad en op woensdag 26 augustus verlenen diverse sportverenigingen hun medewerking aan de Zomermarkt.
 
De laatste zomermarkt vindt plaats op woensdag 26 augustus.

zomermarkt binnenstad harderwijk
 

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info