Zomeravondzang te Nunspeet

ZOMERAVONDZANG in Nunspeet Op D.V. woensdag 26 augustus aanstaande kunt u gaan genieten van een prachtig concert in de Driestwegkerk in Nunspeet.

De Verenigde Veluwse Koren die aan het eind van 2015 hun 50 jarig jubileum hopen te gaan vieren, trakteren u op een bijzondere uitvoering vol zang en muziek.

Niet alleen muzikaal zal dit een mooi concert gaan worden, ook kunt u genieten van de prachtige authentieke Veluwse klederdracht die de koorleden dragen tijdens hun concerten. Klederdrachten uit verschillende plaatsen bij alle zangers zowel dames als heren.

Ook zijn er verschillende kanten mutsen te bewonderen bij de zangeressen van dit grote koor wat onder leiding staat van LEANDER VAN DER STEEN uit EDE. Ze staan bekend in zowel binnen als buitenland. Deze avond worden ze begeleidt door Bert Elbertsen op het orgel en door het Christelijk Ensemble Parlando o.l.v. Martien van der Zwan. Presentatie is in handen van Hans van der Meer.

De toegang is vrij. Deze concerten trekken altijd veel bezoekers, dus het is aan te raden om op tijd aanwezig te zijn. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten van deze avond.

Aanvang 20.00 uur Kerk open 19.30 uur.

zomeravond verenigde veluwse koren