Zomeravondbraderie in Ermelo

Zes dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo weer op zijn kop. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid.  

De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen.

Zo zult u er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het mogelijk om een shirt aan te schaffen met een door u zelf gekozen tekst naar keuze. De laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen, wraps, dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren.
 
Bent u moe geworden van het lopen? Er zijn diverse gezellige terrassen. Hier kunt u onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een ander drankje helemaal bijkomen. Natuurlijk is er ook live muziek tijdens de braderie. Uiteraard denken we ook aan de allerkleinsten die komen, er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een pony, een rondje worden gedraaid in een draaimolen en het spel eendjes vangen is ook aanwezig.
 
De eerste braderie vindt dit jaar plaats op 16 juli tussen 18.00 en 21.00 uur.
Ermelo is prima te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen u een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum.