Zoet Racing ontzorgt en denkt mee

Zoet Racing uit Harderwijk, de enige Renault Alpine specialist in Nederland, bestond afgelopen weekend tien jaar. Dat jubileum werd groots gevierd met een korte terugblik op de afgelopen tien jaar. (Bekijk de foto's)

Zoet Racing 10 jarig bestaan

Een jubileum met alle door de jaren heen getunede en gerestaureerde auto’s,  een toertocht en een barbecue. Ook was de Alpine Renault Club Nederland aanwezig met een groot aantal Alpines om Zoet Racing te ondersteunen.

Het restaureren, aanpassen, tunen en onderhouden van de Renault Alpine is de specialiteit van Zoet Racing, maar ook voor een APK, bandenwissel en schadeherstel van de particuliere gezinsauto, kunt u bij hen terecht. Eigenaar Erwin van Dijk: “Wij leggen bij Zoet Racing de nadruk op service en kwaliteit. We hebben een haal- en brengservice in de regio en hebben geen 9 tot 17 mentaliteit. Bij ons is er op afspraak veel mogelijk.” Ideaal voor mensen die werken in het Westen en zelden voor sluitingstijd van de reguliere garages thuis zijn. “Of voor bedrijven die tijdens de werkuren hun bedrijfsauto’s gewoon op de weg willen hebben.”

Van Dijk heeft in het afgelopen decennium veel specialistische kennis opgedaan en kan daarom vrijwel elk type auto onderhouden, ongeacht de leeftijd. “Mensen die liever niet naar een dure dealergarage gaan, maar wel een auto rijden die specialistisch onderhoud nodig heeft, denk aan Young timers bijvoorbeeld, sport- en raceauto’s of echte klassiekers, kunnen bij ons terecht.” Voor alles eigenlijk. “Ook voor schadeherstel. Wij hebben vakkennis, goede apparatuur en een uitgebreid netwerk, zodat het voor ons niet moeilijk is om aan de juiste onderdelen te komen.” Ook ontzorgen doet Van Dijk graag. “Wij kunnen taxatierapporten opstellen en alle contacten met de verzekeraar afhandelen.”

Zoet Racing heeft sinds kort ook, op een nieuwe locatie in Brummen, een aan- en verkoopservice van auto’s. Exclusieve, snelle auto’s, maar ook ‘gewone’, goede auto’s, op zoek naar een nieuwe eigenaar. Een mooie aanvulling op het totale aanbod van Zoet Racing. Nieuwsgierig geworden? Kijk op zoetracing.nl.

Zoet Racing Harderwijk autobedrijf viert 10 jarig bestaan
Klik op de foto om alle foto's te bekijken