Zoek jij al langer een linnenkast op maat? Leg je vraag dan eens neer bij onze specialisten

Beddenspecialist den Herder levert kasten op maat. Uniek design, Hoge Kwaliteit en voor een Nette Prijs. 

Bij Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk hebben wij al bijna 20 jaar dé afdeling voor het maken van linnenkasten, slaapkamerkasten en kledingkastenop maat.

Wilt u uw slaapkamer voorzien van een prachtige maatwerk kast? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en kom in gesprek met ons.

In 5 stappen uw kast op maat

  • Het kennismakingsgesprek: Na uw offerte aanvraag volgt er een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en bepalen we samen waar uw  kast aan moet voldoen.
  • Een 3D-ontwerp: Met behulp van ons eigen tekenprogramma maken we een 3D-ontwerp dat u een realistisch beeld geeft van de kast en alle opties.
  • Opmeten bij u thuis: Om te zorgen dat uw droomkast perfect past komt een van onze vakmensen bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we tot een definitief voorstel.
  • Levering op afspraak: Uw kast wordt in onze Nederlandse fabriek speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken kunnen we uw kast binnen zes tot acht weken leveren.
  • De montage: Schuifdeuren en kastinterieurs worden door onze vakmensen gemonteerd. We zijn pas tevreden als uw kast perfect is geplaatst en alles naar wens functioneert.
Linnenkasten op maat Beddenspecialist den Herder Harderwijk

Beddenspecialist Den Herder Bedden Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info