Zes zomerwandelingen in de bossen van Harderwijk

Wil je wel het bos in, maar niet alleen? Via Atletiek Vereniging Athlos kun je laagdrempelig instappen voor de komende zes weken. Lekker naar buiten met dit mooie weer, sportief bezig zijn en genieten van onze prachtige omgeving. 

Iedere week wordt er een andere route gelopen onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer

Je bent op een gezellige manier sportief bezig en geniet samen met de andere wandelaars van onze mooie natuur. Elk seizoen heeft z'n eigen charme.

Ga je mee?
Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. We vragen van je dat je een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aankan (5 km/uur). Als je als Nordic Walker mee wilt dan is het noodzakelijk dat je de basistechniek kent en over eigen stokken beschikt. Wil je liever op een doordeweekse dag lopen of in een rustiger tempo, kijk dan op onze website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen.

Je kunt mee vanaf zaterdagochtend 17 juni, zondagochtend 18 juni of maandagavond 12 of 19 juni. De ochtenden starten we om 9.30 uur, de maandagavonden om 19.00 uur. Om zo veel mogelijk van de omgeving te kunnen laten zien is de startlocatie niet altijd vanaf Athlos, wel op fietsafstand van Harderwijk.

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen naar: 06 51987224. Aanmelden kan via [email protected]. De kosten voor zes wandelingen zijn 25 euro, Athlosleden kunnen zonder kosten mee.

Zomerwandelingen Ahtlos