Zaterdag 4 juni is de Dag van de Bouw en opent Waterfront Harderwijk haar deuren

Boskalis, Koopmans, Synchroon en gemeente Harderwijk hebben hiervoor een leuk programma samengesteld voor jong én oud. 

We nemen u mee over weg, water en land door het hele plangebied. U ziet met eigen ogen wat al gerealiseerd is, maar ook wat er allemaal nog staat te gebeuren op deze unieke locatie in Harderwijk.

Waterfront is een project waar alle disciplines van de bouw samenkomen: woningbouw, grond-, weg- en waterbouw, land- en waterwinning, havenaanleg en bruggen die dit alles met elkaar verbinden.

Met Waterfront krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water.

Waar starten?

Op zaterdag 4 juni bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij de keet van Boskalis (aan de Flevoweg). Hier kunt u instappen in een van de pendeltreinen. De pendeltreinen stoppen onderweg op 6 verschillende locaties in het Waterfront. Tussen de nieuwe jachthaven De Knar en het Strandeiland vervolgt u de route per boot. U kunt de route links of rechtsom nemen. Parkeren (auto en fiets) kunt u op het parkeerterrein P-Flevo aan de Flevoweg. 

Start bouw appartementencomplex

Voorafgaand aan de Dag van de Bouw wordt op zaterdag 4 juni om 9.30 uur samen met de toekomstige bewoners het startsein gegeven voor de bouw van het appartementencomplex op het Zuidereiland.

Appartementencomplex Waterfront Harderwijk

Appartement Zuidereiland Watefront Harderwijk