Zaterdag 19 december: Pop & musicalgroep ‘Swinging Squabble’ op de weekmarkt in Harderwijk

Gezellige boel op de weekmarkt van komende zaterdag. ‘Swinging Squabble’, de pop & musicalgroep uit Harderwijk, zorgt voor een muzikale noot tijdens het boodschappen doen. 

Onder het genot van bekende (kerst)muziek, kunt u gezellig een rondje maken langs de verschillende kramen en verkoopwagens. De weekmarkt van Harderwijk is iedere zaterdag van 08.30  -13.30 gesitueerd op het Kloosterplein.  

Succesvolle proeverij

Afgelopen zaterdag organiseerden de marktkooplieden in Harderwijk al een gezellige winterproeverij. Dit was weer een groot succes; de schalen met hapjes waren haast niet aan te slepen. Het team van gezellige gastvrouwen zorgde ervoor dat iedereen kon genieten van al het lekkers wat de markt te bieden heeft. ‘De proeverijen zijn inmiddels bekend bij de marktbezoekers en worden erg gewaardeerd’ aldus een van de enthousiaste gastvrouwen.  ‘We krijgen zulke leuke reacties’. ‘Ook volgend jaar gaan we hier zeker mee door!’ 

Verplaatste weekmarkt op woensdag 23 december

Voor de kerst kunt u nog uw inkopen doen op de weekmarkt. Een selecte groep marktkooplieden staat speciaal daarvoor op woensdagmiddag 23 december op de Smeepoortenbrink. Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht voor de verse boodschappen; groente en fruit, noten, kaas, worst, kip en verse bloemen zijn verkrijgbaar . Het Klooster blijft beschikbaar voor parkeren, u kunt de auto dus vlakbij kwijt. 

Voor meer informatie: zie onze website: http://harderwijkermarkt.webklik.nl