Wouter en Tinie Foppen-Juffer 60 jaar getrouwd

Dinsdag 1 juni vierde het echtpaar Foppen - Juffer hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Van Schaik bracht het bruidspaar woensdagochtend 2 juni een felicitatiebezoek.

Bruidspaar Foppen Juffer 60 jaar getrouwd Harderwijk

Levensloop 60-jarig bruidspaar Wouter en Martina (Tinie) Foppen - Juffer

Wouter is geboren in Harderwijk en Tinie in Ermelo. Zij hebben elkaar leren kennen op dansschool Frans Van Tellingen in Harderwijk. Wouter was toen 16 jaar en Tinie 15 jaar. Toen kregen zij verkering. Wouter is na zijn lagere school, als 14-jarige jongen, gaan werken bij meubelzaak Ten Broeke.

Na hun huwelijk hebben ze kort ingewoond bij de ouders van Tinie in Ermelo, daarna zijn ze verhuisd naar Harderwijk en sinds dien in Harderwijk gewoond.

Na hun trouwen heeft Wouter hoofdzakelijk als melkboer gewerkt bij VVM in Harderwijk. Daarna is hij voor zichzelf begonnen als melkboer met een eigen melkwijk. Daarna heeft hij nog 30 jaar als conciërge gewerkt bij RSG Slingebosch, tot aan zijn pensioen.

Tinie werkte voor haar trouwen bij Ziekenhuis Salem. Daarna nog kort bij een meneer in de huishouding. Na haar trouwen is zij gestopt met werken buitenshuis.

Wouter en Tinie hebben vier kinderen; één dochter en drie zonen. Ze wonen allemaal in de buurt, (Harderwijk, één in Nunspeet) Ze hebben acht kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Wouter is al 68 jaar lid van damclub Harderwijk. Hij was ook lid van HVL in Harderwijk, hij heeft lan vogels gefokt. Hij is hiermee gestopt, omdat hij er geen ruimte meer voor heeft. Verder vindt hij het leuk om sudokus op te lossen.

Tinie is al 35 jaar lid van gymclub Olympia, ze gymt thuis en leest graag.