Workshop Liberalisme krijgt vervolg in Nunspeet

Meer weten over het liberalisme? Deze publieke oproep van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe leidde tot aanmeldingen van geïnteresseerden. In maart vond in Harderwijk de eerste Workshop Liberalisme plaats. 

Er heeft zich nu een nieuw groep gevormd. Die komt op donderdagavond 17 oktober bijeen in Nunspeet en wordt wederom geleid door Sander Janssen, raadslid te Hengelo en VVD-trainer in politieke oriëntatie en professionele vaardigheden.

Het bestuur van het Netwerk Noordwest-Veluwe heeft inmiddels besloten in november dit jaar de derde Workshop Liberalisme te organiseren in Putten of Ermelo. Deelnemers kunnen zich daarvoor aanmelden bij Gonny Otter, netwerkbestuurder voor opleidingen en talentmanagement. Haar mailadres is hhjotter@solcon.nl
 
De Workshop gaat over het verkennen van de liberale kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Wil je meer weten? Geef je op en doe mee. Het geeft een goede basis voor iedereen met of zonder politieke ambities. De Workshop Liberalisme wordt door een ervaren trainer gegeven en duurt 2,5 uur op een avond of zaterdagmorgen. De Workshop wordt aangeboden door het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe. Er zijn geen kosten voor deelnemers aan verbonden. Iedereen is welkom. 

De 1e Workshop Liberalisme vond dit jaar op 6 maart onder leiding van trainer Sander Janssen in Harderwijk plaats. Hier de 12 tevreden deelnemers.
De 1e Workshop Liberalisme vond dit jaar op 6 maart onder leiding van trainer Sander Janssen in Harderwijk plaats. Hier de 12 tevreden deelnemers.