Workshop Babygebaren in Bibliotheek Harderwijk

Op woensdagmorgen 29 juni organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in vestiging Harderwijk een BoekStart-inloopochtend. 

Tijdens deze inloop geeft docent baby- en kindergebarentaal Tirza Dragstra een workshop Babygebaren voor ouders en hun kinderen tot 4 jaar.

Deze workshop begint rond 10.15 uur en zal ongeveer 30 minuten duren. De inloopochtend zelf is van 10.00 tot 11.00 uur en de toegang is gratis.
 
BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. Er worden boekjes uitgeleend, boekjes voorgelezen en er zijn verschillende activiteiten voor deze baby’s/peuters en hun ouders met deze keer dus als onderwerp Babygebaren.

Liedjes zingen, boekjes lezen... én gebaren leren! Op speelse wijze gaan we aan de slag om gebaren van baby's en peuters te leren. Speciaal voor ouders en verzorgers organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe een workshop babygebaren. Tijdens deze gezellige workshop leer je gebruik te maken van babygebaren. Kleine kinderen willen graag van alles vertellen. Praten lukt nog niet goed, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De motoriek van de handjes is al op heel jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig én leuk!
 
Tijdens deze workshop verzorgt Tirza Dragstra, docent baby- en kindergebarentaal, een actief programma voor ouders én kinderen. Samen gaan we boekjes lezen en liedjes zingen. Zo leren we een heleboel gebaren en kunnen we elkaar heel veel vertellen. Stil zitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop. Deze workshop is gratis toegankelijk en begint rond 10.15 uur.
 
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.boekstart.nl en  www.babygebaar.nl