Open huis zaterdag 20 mei Wonen in Waterfront

De kick-off van het Noordereiland in Harderwijk is een Open Huis, aanstaande zaterdag 20 mei tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Het Noordereiland wordt bij uitzondering opengesteld voor publiek en net als vorig jaar is iedereen van harte welkom om deze nieuwe grond te ontdekken.

In 2016 mocht het project tijdens het jaarlijkse Open Huis ruim 800 bezoekers ontvangen. Het is een kans om zelf de plek te ervaren, rond te wandelen en om het uitzicht van dit nog onbewoonde eiland te bewonderen. Dit jaar zijn belangstellenden van harte welkom om zowel het Noordereiland te bezoeken als het nieuwe woningaanbod te bekijken. 

Bezoekers kunnen de auto parkeren bij parkeerterrein 3 aan de Flevoweg in Harderwijk en zij worden vervolgens per pendeltrein naar het Noordereiland gebracht.

Bezoekers per fiets of te voet kunnen ook op eigen gelegenheid het Noordereiland bezoeken. Zij volgen de weg richting Jachthaven De Knar en slaan vlak voor de entree linksaf de bouwweg van het Noordereiland op. 

Voortgang aanbod

De laatste 10 woningen op het Zuidereiland zijn in verkoop, De Bakens en de Watersportboulevard zijn (zo goed als) verkocht.
Na lang wachten dient nu ook het Noordereiland zich aan. Op 31 mei gaan de 61 woningen in verkoop, op 1 juni de 9 kavels en op 8 juni de 50 appartementen inclusief enkele penthouses. Op deze dagen zijn belangstellenden tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in de keet van Wonen in Waterfront, Flevoweg 87 in Harderwijk.  Op de situatietekening is zichtbaar welke aanbod op het Noordereiland het betreft.
 
Wonen in Waterfront is een project van de TBI bedrijven Synchroon Ontwikkelaars en Koopmans Bouw in samenwerking met Boskalis en de gemeente Harderwijk. De woningen worden aangeboden via Brandt Makelaars.

Zo in je nieuwe huis