WOLF komt naar Theater Harderwijk

Na de succesvolle film is er nu een theatervoorstelling. De film WOLF was in de bioscopen de best bezochte Nederlandse non-fictiefilm van 2022 en was in 2023 op de televisie te bewonderen.

Filmmaker Cees van Kempen kreeg zo veel vragen over de terugkeer van de wolf in Nederland en over het maken van de film, dat hij nu zijn avonturen vertelt in de theatervoorstelling Cees en de Wolf

Deze is zaterdag 17 februari te bewonderen in Theater Harderwijk, aanvang 20.15 uur.

Voor zijn project heeft Cees drie jaar lang tussen de wolven in de bossen geleefd. In zijn zoektocht naar het dier vond hij ook het antwoord op talloze vragen die de terugkeer van het dier oproept. Want hoe verandert het leven van de herten, de vossen en de dassen in het bos, als de wolf er weer is? Waarom is de wolf dan zo belangrijk voor de natuur en hoe gevaarlijk zijn wolven nou eigenlijk echt? En klopt het dat de wolf en onze hond heel erg op elkaar lijken? De antwoorden deelt de filmmaker nu in zijn boeiende voorstelling Cees en de Wolf.

Multimediale voorstelling
In een multimediale theatershow neemt Cees de bezoeker mee in de avonturen die hij in het veld beleeft. Ondersteund met unieke, nooit eerder vertoonde beelden en bijzondere geluidopnames laat hij de bezoeker ervaren hoe het is om oog-in-oog te staan met de wolven in het bos. Op zijn ontdekkingsreis laat hij de wondere wereld van de natuur en de verbazingwekkende geheimen van het bos meebeleven. De voorstelling is leuk en leerzaam voor jong en oud.

Actueel voor de regio
Meerdere roedels leven inmiddels op de Veluwe en steeds vaker zijn er waarnemingen van wolven in de buurt van Harderwijk. Waarnemingen van zulke wolven leiden tot vreugde bij de een, maar soms ook tot ophef en bezorgde vragen bij de ander. Voor eenieder die meer wil weten over de wolf is de onderhoudende theatervoorstelling een uitgelezen kans. 
 
Wolf in Harderwijk

Wie op zoek is naar kaarten voor de voorstelling in Harderwijk kan deze bestellen via de website van het theater: https://www.theaterharderwijk.nl

Wie meer wil weten over de voorstelling kan terecht op www.wolftheater.nl en op de Facebook- en Instagrampagina. Hierop is ook de speellijst voor de rest van Nederland te vinden.

Cees en wolf Theater Harderwijk
 

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info