Wintertijd van start in Binnenstad Harderwijk

Winterkoninginnen, dansende modellen en swingende etalages zorgde voor volle parkings een gezellige drukte in de binnenstad.

Ondernemers in de binnenstad van Harderwijk hebben er afgelopen zaterdag uitgebreid bij stilgestaan: de komende Wintertijd.

Twee schitterende winterkoninginnen, verzorgd door Theaterwerkplaats Harderwijk,  attendeerden de bezoekers op het "uur terug" in de komende nacht. Winterse etalages, zelfs hier en daar swingend en levend, lieten zien welke kleding we de komende winterperiode kunnen gaan dragen om lekker warm te blijven. De bezoekers konden genieten van winterse traktaties want alle bakkers in de Binnenstad voorzagen de winkels van hun specialiteit; lekkere speculaas, zeebeer of pepernoten.
 
Naast de goede sfeer in de winkels was er ook muziek. Anouks Dance Experience heeft met haar wedstrijdteam meegewerkt door middel van dance promo's op diverse plekken in de stad. Gekleed in de mooiste winterse kledingsets werd gedanst op verschillende muziekstijlen. En dat trok zeker de aandacht van het aanwezige publiek. De ‘flashmobs’ werden met luid applaus beloont. Ondanks de beperkte middelen heeft Stichting Centrummanagement een mooi event neergezet. "Samen komen we verder", dat is het motto! 
 
Ook komende weken is er van alles te beleven in de Binnenstad zoals de intocht van Sinterklaas, een Black Friday weekend, de ijsbaan, strooiavond en nog veel meer. Volop gezelligheid dus!

Wintertijd binnenstad Harderwijk

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info