Winters genieten in Harderwijk

Tijdens de feestdagen wordt het op en top genieten in de binnenstad van Harderwijk. We genieten al een paar weken van ijspret en het aankomend kerstweekend maakt dat we nog feestelijker kunnen genieten op en rond het ijs.

Nostalgisch schaatsen en Kerst Sing-a-long.

Het wordt komend weekend sowieso genieten in de binnenstad van Harderwijk, want op zaterdag 22 december waan je je even terug in de tijd tijdens de verschillende nostalgische schaatsshows. Verder is het zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond koopavond in de stad en dan hebben we het nog niets eens over de Kerst Sing-a- long op de Markt. En wat dacht je van de koopzondag op 23 december van 12.00 tot 17.00 uur? Extra gezellig dus en alle kans voor de laatste cadeautjes en belevingen in de binnenstad!

Schaatsen met Kerst

Ook op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de ijsbaan van Harderwijk op IJs gewoon geopend. Van 11.30 tot 17.30 uur is het gezellig toeven op en rondom het ijs. Dus heb je na de gourmet op eerste kerstdag of de oliebollen op Oudejaarsavond zin in frisse lucht? Spreek dan centraal af met de familie op de Markt in Harderwijk om te schaatsen of geniet vanuit het paviljoen met een warme choco in de hand van de schaatsers die hun rondjes draaien. Op nieuwjaarsdag is het eerste schaatsblok ook nog eens gratis toegang voor de vroege vogels! Dus tussen 11.30 – 13.25 uur is de toegang gratis op 1 januari 2018.

Schoolschaatsen en Discoschaatsen

Tot die tijd genieten nog vele schoolklassen op het ijs tijdens de verschillende schoolschaatsblokken. Op de vrijdagavonden is het genieten van Disco on Ice. Kids tussen 5 en 11 jaar oud genieten tussen 17.15 uur tot 18.45 uur. De jeugd van 12 jaar en ouder schaatsen hun rondjes op de juiste beat tussen 19.00 uur en 21.00 uur.
 
Gedurende kerstvakantie is de ijsbaan gewoon geopend vanaf 9.00 uur ’s ochtends voor vrij schaatsen. Kijk op de website www.harderwijkopijs.nl voor de exacte openingstijden van de ijsbaan.