Winter beachtraining in de Volleybal Vereniging Harderwijk Beach Arena

In deze bijzondere tijd, probeert volleybal vereniging VVH haar jeugd toch lekker te laten sporten.

"Ideaal is het niet, het is nogal koud en gevoel in de handen is bij volleybal toch wel prettig.  Maar dat weerhoudt de jonge leden van VVH niet om te komen sporten",  aldus William Neijenhuis, volleybaltrainer/organisator en vrijwilliger van VVH.

VVH

Zaterdags een beachvolleybaltraining en dinsdags wordt er een bootcamp georganiseerd op de velden van de Mezen, in de Beach Arena is (nog) geen verlichting. "Tussen de trainingen door wordt er gezorgd voor wat warmte van chocomelk, en de beschikbaar gestelde heaters van Sportcafe de Sypel. Daar zijn we erg blij mee!"

Voorop staat in elk geval het plezier in het bewegen en het binden van de jeugdige sporters. Momenteel is er verder weinig dat ze kunnen ondernemen, zoals stappen, shoppen en chillen met elkaar. Het sporten zorgt op deze manier ook voor wat sociaal contact. Dit alles natuurlijk wel met in achtneming van de  geldende RIVM maatregelen. Jeugd tot 18 hoeft tijdens de activiteiten geen 1,5 meter afstand te houden, daarbuiten wel. "Zolang we in de zaal nog niet terecht kunnen, en het weer het toelaat,  zullen we dit blijven organiseren, samen met al onze vrijwilligers, aldus William".

VVH

VVH

(Foto's: Jaap Hop, JH Sportfotografie)