Winnaars Veluwse Innovatieprijs 2015 bekend

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Vanenburg te Putten, zijn de winnaars bekend gemaakt van de Veluwse Innovatieprijs 2015. 

Er werd gestreden in twee categorieën Innovatief TOPbedrijf en Meest innovatieve MKB. Voor het eerst dit jaar was er daarnaast  ook een prijs voor studenten van Landstede.
 
(Video: Erik Peek Fotografie)

Drie groepen van het MBO presenteerde innovatieve ideeën. In de categorie TOPbedrijf ging de prijs naar Dock Four uit Nunspeet. Andere genomineerde in deze categorie waren SDD R&D en Van Wijnen uit Harderwijk. In de categorie meest innovatieve MKB ging de prijs naar Luminor Solutions uit Ermelo, andere genomineerden in deze categorie waren Stichting Molenbezit Heerde en Extreme Eco Solutions.
 
De prijs en de uitreiking is een initiatief van het Veluws Centrum voor Technologie en wordt ondersteund door VNO-NCW Noord Veluwe, Metaalunie en de Rabobank. De gezamenlijke partners willen met deze prijs de innovatiekracht in de regio bevorderen. Zij schakelden een onafhankelijke jury in om een deskundig oordeel te vellen over de inzendingen die sinds de zomer bij de organisatie binnenkwamen. Na lang beraad koos de jury de winnaars. 

Veluwse Innovatieprijs 2015 foto Erik Peek