Winnaar RTL4-The Voice Senior Jimi Bellmartin, treedt op tijdens de Pasar Malam Harderwijk

De Pasar Malam 2018 wordt op zaterdag 20 oktober officieel geopend door de Indonesische ambassadeur, de heer Puja. 

Ook mensen die geen connectie hebben met het voormalig Nederlands-Indië of Indonesië, vinden de Pasar een heel bijzondere ervaring, veel muziek, gezellig en natuurlijk lekker eten!

Ontmoeting
Deze Indonesische avondmarkt wordt wederom georganiseerd door Stichting Pasar Malam Harderwijk in samenwerking met Stichting Indische Harderwijkers, het ROC Landstede, het Sportcomplex De Sypel en de Gemeente Harderwijk. Het evenement wordt ondersteund door  tientallen enthousiaste vrijwilligers en gepresenteerd door gastvrouw Gerda Krastel. De Pasar Malam Harderwijk is voor veel Indische Nederlanders een ontmoetingsplek waar ze oude bekenden spreken, of zich vermaken met familie en vrienden. In de Bali- en Java hal en buiten is er een grote Food Court met diverse restaurants. Hier kan men genieten van een versbereide Oosterse maaltijd in één van de restaurants of snackstands.
 
Muziek en dans
Op zaterdag en zondag, 20 en 21 oktober is het opnieuw genieten van deze oriëntaalse jaarmarkt, voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek en indrukwekkende dansshows en natuurlijk ook van de vele kraampjes die een keur aan kleding, Indische kunst en sieraden en natuurlijk originele Indische snacks en lekkernijen aanbieden.

In de Bali- en Java Hal treedt een scala aan artiesten op en kan er worden gedanst. Het veelzijdige programma biedt voor de zaterdag optredens van Edu Schalk, The Rocking Players , Diana Monoarfa en Dewi Mass, Blue Velvet, Jimi Bellmartin en Hot News. Op zondag treden John Russell, Bunga Rosi, Wipe Out Selection, Showband The Tracks en Jeroen Claasse op.
 
Jimi Bellmartin
De 69-jarige Jimi Bellmartin uit het Brabantse Vught is de winnaar geworden van het eerste seizoen van de RTL4-The Voice Senior. Het van oorsprong Molukse soulkanon kreeg de meeste stemmen en mag optreden in de Ziggo Dome en tijdens een concert van Marco Borsato.
Tijdens de eerste aflevering, op vrijdag 24 augustus, blies hij werkelijk iedereen omver. Ook de volgende ronde doorliep hij met speels gemak.
 
Bezoekersinformatie

De toegangsprijs bedraagt 10 euro, kinderen 5 t/m 12 jaar, 65-plussers en veteranen betalen 5 euro. Een passe-partout voor 2 dagen (alleen volwassenen) kost 15 euro. De openingstijden zijn zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Parkeren gratis.
Bent u op een van de beide dagen jarig, en komt u met min. 4 volwassen personen, dan krijgt u een gratis entree en een heerlijke Indische maaltijd aangeboden. Wel moet u zich kunnen legitimeren bij de kassa.

Jimmi Bellmartin op de Pasar Malam Harderwijk
Jimi Bellmartin