Wijnzinnige proeverij op Ruitersportcentrum Harderwijk

Staat u wel eens voor een wijnrek en weet u niet welke wijn u moet kiezen? Of heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Dan wordt het tijd om deel te nemen aan een wijnzinnige proeverij. 

Want geef toe, wat is er leuker dan verschillende wijnen te proeven met vrienden? En daarbij genieten van de acht top wijnen die Wijnkraam.nl uit eigen assortiment voor u selecteren! 

Proeven, proeven en nog eens proeven…

Iedere wijn heeft zijn eigen geur, kleur, smaak en verhaal. Kijken, walsen, ruiken en proeven zijn de manieren om de kenmerken van het glas wijn dat u voor u heeft te leren kennen.
 
Kiezen
We gaan niet alleen proeven, er dient ook gekozen te worden. Linda & Cor zijn namelijk op zoek naar nieuwe huiswijnen voor de gezellige kantine van de manege. Aangezien jullie hun afnemers zijn, willen ze deze keuze graag samen met jullie maken.
 
Huiswerk
Na een gezellige avond gaat u met nieuwe ideeën en opgedane proefervaring weer naar buiten, met als huiswerk: zoveel mogelijk verschillende wijnen te proeven en te onthouden.

Kosten?
  • De kosten voor deze wijnzinnige proeverij zijn € 15,00 p.p.
  • Dit bedrag is inclusief acht top wijnen, water, knabbels en 21% BTW.
  • De proeverij duurt ongeveer 2 uur.
  • Minimale leeftijd deelname is 18 jaar.
Aanmelden voor 18 augustus 2015 via [email protected]

Waar en wanneer?
Vrijdag 21 augustus 2015 om 19.30 uur in de kantine van Ruitersportcentrum Harderwijk.
 
Tot slot
Uiteindelijk alles wat een persoon zoekt is een middel om zich gelukkig en voldaan te voelen. Het genot van wijn, bijna altijd gepaard met voedsel, gezelligheid, romantiek of gezelschap, is een zeer eenvoudig middel om dat gevoel te geven.