Wijk Frankijk komt in actie voor Oekraïne

De oorlog in de Oekraïne raakt ons allemaal, jong en oud. Veel mensen zijn op de vlucht naar een veilige bestemming, en de mensen die achterblijven worden geconfronteerd door een tekort aan voedsel, medicijnen etc. 

“We kunnen niet stil blijven zitten, en wachten tot er vrede wordt gesloten. We moeten hulp bieden” aldus Wietse Pastoor – coördinator van de actie “Wijk Frankrijk komt in actie voor de Oekraïne”

De afgelopen weken kreeg hij het voor elkaar om met een aantal gepassioneerden een groep op te tuigen, die samen een actieochtend organiseren met als doel geld in te zamelen voor Giro 555.

Op zaterdagochtend 23 april tussen 09:00 en 13:00 uur is het mogelijk om uw auto te laten wassen, is er een koffie hoek waar u rustig onder het genot van een kopje koffie kunt wachten tot uw auto gewassen is. Voor de jongsten is er een springkussen, en is het mogelijk de vooraf bestelde Harderwiekertjes te komen afhalen.

De actie wordt gehouden bij de kerk “Het Visnet” – Frankenskamp 2, Harderwijk.

U bent nog op tijd om uw bestelling bij te plaatsen. Bestel door middel van de link  de Harderwiekertjes.

Dat deze actie wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat veel materialen kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief ter beschikking worden gesteld door een aantal lokale ondernemers. “Super gaaf want daarmee wordt de opbrengst alleen maar groter” zegt Wietse.