“Wij geloven in de kracht van goed onroerend goed”

Directe betrokkenheid bij alle huurders, dat is waar Vandenbrink Onroerend Goed voor staat. Het bedrijf is geruime tijd actief op de vastgoedmarkt en komt graag in contact met partijen die behoefte hebben aan huisvesting. Te denken valt aan bedrijven die uit hun jasje groeien. 

 

Bedrijfsonroerend goed

“Bedrijven met complexe, maar ook met simpele vragen over huisvesting, helpen wij graag aan een oplossing. Dit geldt voor zowel grote als kleine ondernemers.” Deze oplossing kan zijn voor de vraag naar een kantoor- of winkelpand vanaf 40m2.  Maar ook voor bedrijfshallen tot zo’n 3000 m2. “Wij geloven in de kracht van goed onroerend goed. Daarbij is de kracht van de ondernemer natuurlijk ook heel belangrijk,”.
 
Projectontwikkeling
Als er een speciale vraag is dan kan Vandenbrink Onroerend Goed ook voor partijen ontwikkelen. “Zo ontwikkelen we op dit moment 22 bedrijfsunits aan de Celciusstraat op een industrieterrein in Harderwijk. En op het Kerkplein worden momenteel zes woningen gerealiseerd. Geheel passend in de karakteristieke stijl van de binnenstad.”
 
Woningen
De portefeuille van Vandenbrink Onroerend Goed bestaat ook uit woningen. “Voor de woningbouw zijn we bedrijfsruimten aan het transformeren naar woonruimten. Zo zijn wij in Harderwijk, op de plek waar voormalig Bureau Jeugdzorg zat, nu 22 woonruimten aan het realiseren.”
 
Vandenbrink Onroerend Goed houdt het commercieel en technisch beheer veelal in eigen hand. “Hierdoor zijn wij direct betrokken bij onze huurders en onze panden. Wij staan klanten graag bij met huisvestingsproblemen, want onze vastgoedportefeuille is zo divers dat we eigenlijk voor iedereen wel een oplossing hebben.”

Appartementen Touwbaan Harderwijk
(Appartementen Touwbaan Harderwijk)

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info