Wethouder Gert Jan van Noort geeft startsignaal Niet uit maar thuis

Om 16.00 uur werd het nieuwe culturele platform ‘Niet uit maar thuis’ gelanceerd met de 24-uurs livestream marathon. Wethouder Gert Jan van Noort gaf het startsignaal, samen met Jos Vijverberg directeur Stad als Podium. (bekijk de video)

Live vanuit muziekpodium Estrado vindt de 24-uurs livestream marathon plaats. De inwoners kunnen vanuit huis genieten van muziek, dj’s, programmering voor kinderen, live workshops en nog veel meer.

Van Noort en Vijverberg zijn trots op de samenwerking tussen culturele partijen uit Harderwijk die dit evenement tot stand te brengen. De marathon wordt dan ook breed gedragen en het programma biedt een diversiteit aan disciplines.

Zo geeft Popschool Harderwijk een POPquiz, speelt Sjors & Ruud Theatermakers de kindervoorstelling ‘Soep’ van dag’ en verzorgt Jazz on the Corner een previewconcert met Denise Jannah & Wolf Martini. Ook geeft het folkduo Tangarine een muzikaal optreden, brengt Jochem Nooyen een stuk uit zijn illusieshow en verzorgen de DJ’s van Stichting Onderstroom het nachtprogramma.  

Nietuitmaarthuis.nl
Vanaf zaterdag 16 mei 16.00 uur worden er alternatieve producten en activiteiten op www.nietuitmaarthuis.nl aangeboden, die binnen de maatregelen die door coronavirus genomen zijn uitgevoerd kunnen worden. Door dit samen te brengen op één platform is de diversiteit van het aanbod overzichtelijk en goed zichtbaar voor de inwoners van Harderwijk.

Niet uit maar thuis