​Werkoutfit nodig voor je nieuwe opleiding? Bestel hem bij Klaassen Bedrijfskleding!

Het zijn spannende maanden voor aankomende studenten. Deze maanden staan namelijk in het teken van een studiekeuze maken. Door het hele land worden open dagen bezocht, door jongeren die een weloverwogen studie- en beroepskeuze willen maken.

Voor beroepsopleidingen hebben zij vaak al direct een goede werkoutfit nodig en daarvoor kunnen zij uiteraard bij Klaassen Bedrijfskleding terecht.

Voor elk beroep en binnen elk budget bieden wij de juiste outfit. De groepen studenten die wij doorgaans aankleden zijn te verdelen in drie groepen: Medische & zorg opleidingen, technische beroepsopleidingen, en catering & horeca opleidingen.

Medisch & Zorg
In de zorg en medische wereld gebruikt men speciale kleding die gericht is op deze werkzaamheden. Denk hierbij aan witte uniformjassen, labjassen en wasbare klompen. Men werkt in de zorg vaak lange dagen, dus we zien dat het steeds belangrijker wordt om naast een uniforme uitstraling ook een comfortabel kledingstuk te dragen.

Technisch
Ook voor de technische opleidingen zijn er speciale kledingeisen. Vaak moeten deze voldoen aan de meest uiteenlopende functies, veiligheidsnormeringen en andere vereisten. Schoenen met stalen neus en zoolplaat zijn bijvoorbeeld een must, en een timmerman wil doorgaans geen broek zonder holsterzakken. Wilt u een goed advies over welke kleding bij uw werkzaamheden past, kom dan gerust even langs!

Horeca & Catering
Studenten van horecaopleidingen kunnen terechtkomen in veel verschillende functies. In de keuken of bediening, restaurant of hotel noem maar op. Overal worden weer verschillende eisen gesteld aan de kleding, dus het is belangrijk om je goed te laten adviseren.

Het is dus niet altijd even makkelijk om de juiste outfit te vinden. Overal gelden verschillende eisen en daarbij is het ook belangrijk dat het artikel comfortabel zit en er goed uitziet. Begin je dit jaar met een nieuwe studie waarvoor beroepskleding nodig is, kom dan gewoon even bij ons langs voor een goed advies. Tot en met de maand april bieden wij bij het aantonen van je studentenpas 10% korting op je eerste bestelling. En indien het een voorraadartikel betreft krijg je nog een 5% extra korting op het gehele assortiment (niet geldig i.c.m. andere acties).

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 12.30 - 13.00 - 16.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info