Wereldlichtjesdag Harderwijk 8 december op Begraafplaats Elzenhof in Harderwijk

Zondagavond 8 december a.s. wordt in Harderwijk  Wereldlichtjesdag georganiseerd op Begraafplaats Elzenhof, Walstein 99-101. Aanvang 18.45 uur, zaal open om 18.30 uur. 

Jaarlijks worden wereldwijd  met  het aansteken van kaarsen op de tweede zondag van december alle kinderen herdacht, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!
 
Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken, als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Ook noemen we de namen van de kinderen die we herdenken. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. En natuurlijk wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied “Precious Child” ten gehore gebracht.
 
De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten. Iedereen is meer dan welkom. Maar om goed voorbereid te zijn, vindt de organisatie het prettig als je even per mail laat weten als je komt en met hoeveel personen. Dit kan per mail naar [email protected]. Er is dan ook de mogelijkheid om een gratis gepersonaliseerde kaars te bestellen.
 
De organisatie is in handen van Bianca de Vries, Marjolein & Hendri Reezigt en Kitty de Keijzer & Jenny Vonk van Puur Professionele Uitvaartzorg. Muzikale omlijsting: Embrace.

Meer info via Facebook Wereldlichtjesdag Harderwijk of kijk op www.wereldlichtjesdag.nl