Werelddansgroep Horlepiep weer van start

Mensen die interesse hebben in muziek en dansculturen uit verschillende landen, maar ook die dansen willen leren en uitvoeren kunnen op de Noord-Veluwe bij Horlepiep in Harderwijk terecht. De vereniging telt ongeveer 70 leden in verschillende dansgroepen. 

Het nieuwe seizoen start op 6 en 7 september om 10 uur en 8 september om 20.00 uur, steeds in Centrum De Kiekmure in Harderwijk

Ook kan men dan persoonlijk inlichtingen inwinnen. Het is mogelijk om vanaf 6,7 en 8 september open lessen te volgen waarvan de eerste twee gratis zijn. Daarnaast kunnen aspirant-leden op dinsdagmorgen en donderdagavond een korte cursus volgen voor € 35 in plaats van € 50.

Alle lessen worden gegeven door Margriet van der Putten, gediplomeerd dansleidster. Zowel beginners als gevorderden zijn weer welkom. De overgang van beginner naar gevorderde verloopt vloeiend doordat men elkaar helpt en beginners ook de kans krijgen met de wat moeilijkere dansen mee te doen. Naast deze dansavonden en –middagen worden er ook bals en dansfeesten georganiseerd.

Aanmelden kan via de website www.werelddansgroepharderwijk.nl waarop ook meer informatie staat.