Wensink Mercedes Benz - zorgeloos onderweg

Mensen die zorgeloos onderweg willen zijn, doen er goed aan om bij Wensink Mercedes-Benz een auto aan te schaffen. In de Harderwijker showroom staan nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens. “Voor elke klant die hier een auto koopt, zorgen wij dat de mobiliteit gewaarborgd blijft,” vertelt verkoper Martin Looije.

Wensink Mercedes Harderwijk
(Jerry Scipio en Martin Looije, afwezig Jakob Lalkens)

“Er is bij ons één aanspreekpunt voor als er iets is met de auto. Alles wordt geregeld. Voor onderhoud, reparaties en schade hebben wij een werkplaats. Hier worden ook allerlei aanpassingen aan de auto gedaan. Zoals het inbouwen van een track & trace systeem of het wisselen van winterbanden of winterwielen.”

Persoonlijke aandacht en service op maat zijn opvallend bij Wensink. Dit bedrijf kent veel vestigingen in noordoost Nederland en werkt met verschillende toonaangevende automerken. “Wensink in Harderwijk is een volledige Mercedes-Benz vestiging en dat is vrij uniek,” laat Martin weten. “Twee jaar geleden hebben we ons pand verbouwd en alles van top tot teen aangepakt. Uiteraard volgens de criteria die Mercedes-Benz hieraan stelt. Als je hier binnen komt, heb je gelijk het Mercedes-Benz gevoel.”
 
De combinatie van het toonaangevende autobedrijf Wensink en het filiaal Wensink Mercedes-Benz in Harderwijk kent veel voordelen. “Wij zijn groot genoeg om serieus genomen te worden als autobedrijf en klein genoeg om het contact van mens tot mens te houden. We zien wie hier binnenkomt en de meeste mensen kennen we. Je kunt hier op ambachtelijke wijze een auto kopen, maar met de voordelen van alles wat Wensink te bieden heeft,” vertelt Martin trots.
 
Het grote online aanbod, mogelijkheden tot financieren, verzekeren en onderhoud zijn een paar voorbeelden van de Wensink voordelen. Maar ook zakelijk en privé leasen. “We bedienen zowel zakelijke als privé klanten. Want uiteindelijk wil iedereen zorgeloos onderweg, persoonlijke aandacht en service op maat.”

Wensink Harderwijk

Adresgegevens

Stephensonstraat 5
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414255

Openingstijden

Ma 8.30 - 18.00 uur
Di 8.30 - 18.00 uur
Wo 8.30 - 18.00 uur
Do 8.30 - 18.00 uur
Vr 8.30 - 18.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info