Welkom op het Open Huis van RSG Slingerbos!

Kom de mooie school ontdekken tijdens het Open Huis op dinsdag 23 januari, van 16.00 tot 20.00 uur! Tijdens het Open Huis mag je de hele school door, leuke proefjes en puzzels doen en je kunt alle informatie krijgen die je wil! 

Je ziet welke vakken er worden gegeven, hoe mooi de aula is, welke masters er zijn en je kan alles vragen aan de docenten!

Ze staan bekend om onze goede en gezellige sfeer, dus bij deze nodigen ze je van harte uit om die sfeer te komen proeven op het Open Huis.
 
Op de RSG mag iedereen zichzelf zijn. Bij het RSG gaat leren, presteren en gezelligheid uitstekend samen. Je maakt vriendschappen voor het leven. En… Jij staat centraal. Je krijgt bij hen een persoonlijke coach en ze bieden je veel keuzes. Ze bieden je kansen en dagen je uit. Zowel in de lessen als in het extra aanbod. Er valt tenslotte zoveel te zien, horen, ontdekken en ervaren!

Op de RSG kun je verschillende niveaus volgen: mavo (vmbo-tl), havo en vwo. Je kunt ook kiezen voor Technasium, GeoFuture, Techplaats, Kunstbreed, Sportklas, Tweetalig havo en Tweetalig vwo.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://rsgslingerboslevant.nl/ en volg ons via onze socials, @rsgslingerboslevant.