Wegens succes verlengd: extra avonden met gratis advies over energiebesparing

Vanwege de enorme belangstelling zijn er vier extra avonden ingepland voor de 25-minuten adviesgesprekken voor inwoners uit de regio Noord-Veluwe.

De avonden zijn op maandag 20 juli, dinsdag 28 juli, dinsdag 4 augustus en woensdag 19 augustus. 

Tijdens dit online of telefonische gesprek krijgen huiseigenaren gratis advies van een energieadviseur naar aanleiding van hun vraag over het verduurzamen van hun woning.
 
Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het vervangen van een oude cv-ketel of over de offertes van bedrijven. Initiatiefnemers van de adviesgesprekken zijn de zeven regiogemeenten (Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Hattem en Oldebroek) in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.
 
Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden de adviesgesprekken op dit moment alleen telefonisch en online plaats. Wie zich aanmeldt voor het gesprek, kan kiezen uit de volgende opties: videobellen via WhatsApp, bellen via een 06-nummer of vaste lijn, of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Als de situatie het weer toelaat, worden de gesprekken na de zomerperiode ook weer op locatie gehouden.
 
In verband met de planning van de energieadviseurs is inschrijven verplicht. Dat kan via de website van Veluwe Duurzaam: www.veluweduurzaam.nl/25-minuten.