Wegens succes start Athlos Harderwijk met tweede cursus Trailrunning

Trailrunning wil zeggen off-road hardlopen door de natuur over heuvels, los zand, smalle paden en beekjes. Bij deze tak van sport gaat het om de beleving, dichtbij de natuur, om de rust te ervaren in plaats van de focus op snellere tijden. 

Lopen op de zandverstuiving

Je loopt meer op gevoel. Tijdens de cursus komen verschillende looptechnieken aan de orde, waardoor het lopen wellicht nog makkelijker gaat. In een ontspannen setting in de mooie bossen van Harderwijk maak je kennis met alle onderdelen van Trailrunning. Je krijgt tips die je meteen kan toepassen.     

Ben je een hardloper die minimaal 10 km onafgebroken kan rennen en ben je toe aan een uitdaging? Maak dan op 9 woensdagavonden van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur kennis met Trailrunning. De cursus wordt afgesloten met de Veluwezoomtrail op 22/23 juni. De cursus wordt gegeven door de trainers Wilt Pathuis en Inge Versluis.

Deelname aan de cursus is gratis voor leden voor Athlos. Voor niet-leden bedragen de kosten 40 euro. 

Wil je kennismaken met Trailrunning? Kom dan woensdagavond 3 april (van 19.00 uur – 20.45 uur) bij atletiekvereniging Athlos aan de Strokelweg 7 in Harderwijk. 

Schrijf je dan hier in  of kijk op www.athlos.nl
Heb je vragen? Neem gerust contact op met Wilt Pathuis (wilt.pathuis@gmail.com) of Inge Versluis (ingepingversluis@gmail.com)

Trailrunning