Weekend eropuit op Camping ´FF WEG, samen Harderwijks genieten!

Van 26 tot en met 28 juli toveren we de Stadscamping Harderwijk om tot Camping ´FF WEG, samen Harderwijks genieten, voor Harderwijkers en Hierdenaren!

Camping ´FF WEG is meer dan alleen een camping. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven!

En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. In dit weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit
Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent! Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.
 
“Camping ´FF WEG is voor jong en oud, iedereen is welkom” zegt de organisatie van het kampeerweekend. “Dat is ook de reden dat we voor een klein bedrag een volledig weekend op de camping aanbieden. Want…. op de camping is iedereen gelijk! En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er toch even geweldig uit toch?”
 
Er bestaat ook de mogelijkheid een tegoedbon aan te bieden aan een gezin die het moeilijk heeft of om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen gaan, maar er toch even uit zouden willen. Dus vind je dit een geweldig initiatief? Geef dan een weekend op de camping cadeau!
 
Drie dagen lang wordt de Stadscamping een gemoedelijk dorpje binnen onze stad Harderwijk! Dus meld je aan of wordt sponsor van een gezin! 
 
Datum:                26, 27 en 28 juli 2019
Locatie:               Stadscamping Harderwijk, Ir. Lelykade 5, 3846 AE Harderwijk
Kosten:                € 16,00 per gezin (4 personen) voor het hele weekend (incl. administratiekosten), daarna €5,00 p.p. inclusief kampeerplaats, eten en drinken en de deelname aan de activiteiten.
 
Meer info en aanmelden via  www.wijkstadsdennen.nl/campingffweg
 
Samenwerkingspartners:
Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk, Zorgdat, Stadscamping Harderwijk en de gemeente Harderwijk.