Week van aikido 15-24 september 2023

Door Petra Lievense - Aikido, wat is dat? Oh, een sport, een vechtsport. Een Japanse vechtkunst uit de tijd van de samoerai en sindsdien heeft de techniek zich ontwikkeld tot een sport waarbij je juist geen kracht hoeft te gebruiken en niet hoeft te winnen of verliezen. Ben je geïnteresseerd? Altijd al willen proberen? Dit is je kans!

Volgende week organiseert de Aikido Bond Nederland opnieuw de ‘Week van aikido’, met als doel de promotie van aikido in Nederland

De beste promotie is gewoon meedoen met een training. Kom naar de dojo, de gymzaal van de Al Islaahschool (Bosboom Touissantstraat) op dinsdagavond of donderdagavond. Ervaar aikido met twee gratis proeflessen op dinsdag- of donderdagavond. Neem contact op en kom gewoon langs. Comfortabele kleding, zoals een trainingsbroek en T-shirt, volstaat.

Aikido is een Japanse zelfverdedigingskunst waarbij het vooral gaat om het samen oefenen. Weerbaarheid, gezondheid en de Japanse filosofie zijn voor de beoefenaars van aikido dan ook belangrijk. Je blijft soepel en fit door de speciale warming-up en de rol oefeningen. Aikido is voor iedereen: jeugd, volwassenen en senioren, vrouwen en mannen.
 
Op dinsdagavond 19 september en donderdagavond 21 september, organiseert Aikido Itokan zo’n proefles in Harderwijk. Aikido Itokan is al ruim vijfentwintig jaar actief in Harderwijk, Amersfoort en Hilversum. Je kunt twee gratis lessen volgen en dan merk je zelf of dit de sport is die bij je past. We nodigen je uit.

Mis deze kans niet om Aikido zelf te ervaren! Neem vandaag nog contact op en boek je gratis proefles.

De proeflessen zijn van 19.30 – 21.00 uur. De deur gaat open om 19.15. Aanmelden https://www.itokan.nl/proefles of [email protected].
 
Neem een trainingsbroek en shirt met lange mouwen of een judopak mee. Wij oefenen op blote voeten op judomatten.

Aikido Petra Lievense
(Foto Petra Lievense)