Wasstraat actie Lions Harderwijk voor Make-A-Wish Nederland

Zaterdag 6 juni wordt Kok Carwash voor 1 dag omgetoverd tot Kok Wish Wash.

Wassen voor Wensen

Lionsclub Harderwijk verkoopt wasstraatkaarten voor Make-A-Wish

Zaterdag 6 juni wordt Kok Carwash voor 1 dag omgetoverd tot Kok Wish Wash. Op deze dag wordt de wasstraat extra bemand door leden van service club de Lions en vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland om wasstraatkaarten te verkopen.

Deze Lions wasstraatkaarten worden verkocht door de leden van service club de Lions op 6 juni bij Kok Carwash, maar ook voorafgaand aan deze datum.

De wasstraatbonnen kosten € 10,- hiervan gaat € 5,- naar de stichting Make-A-Wish. De klant ontvangt bij Kok Carwash bij inlevering van de actie waskaart het duurste wasprogramma Polish + , welke normaal 12,50 kost. Voor de klant een goede deal dus: goedkoper de auto laten wassen EN het goede doel steunen, waardoor meer wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte kunnen worden waargemaakt.

Make-A-Wish Nederland doet er alles aan om de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte waar te maken. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht kind te zijn.

Arjen Kempen, bestuurslid Lions Harderwijk; ‘Met deze wasstraat actie kunnen we op een positieve wijze een bijdrage leveren om Make-A-Wish nog meer wensen in de regio waar te laten maken, dus we gaan ervoor om zoveel mogelijk wasstraatkaarten te verkopen!’
De wasstraatkaarten zijn nog geldig tot eind september, dus de bonnen hoeven niet direct ingeleverd te worden.

Bent u 6 juni niet in de gelegenheid om bij Kok Carwash langs te komen, maar heeft u wel interesse in de wasstraatbonnen? Neem dan contact op met Lions Harderwijk via Arjan Kempen (emailadres: [email protected]) of vraag ernaar bij Kok Carwash, Harderwijk.
make a wish kok carwash harderwijk lions
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info