Warm Oranjeconcert

Het Harderwijks Mannenkoor koestert de traditie: 's middags zingen op de Koningsdag in de volle Grote Kerk van Harderwijk. 

Koningsdag

Het mannenkoor onder leiding van inspirerend dirigent en pianist Jimco Zijlstra, is te bewonderen op donderdag 27 april 2017 vanaf 16.00 uur in de Grote Kerk van Harderwijk (de kerk is open vanaf 15.30 uur). De zangers brengen een verscheidenheid aan liederen: van het klassieke 'Domine salvum fac Regem nostrum' via het Franse 'Le Rossignol' (de nachtegaal) naar pas binnen het koor geschreven Oranje-liedjes.

Ook dit jaar jaar weer vertrouwd Nederlandstalig, dat gezamenlijk met de toehoorders wordt gezongen. Bert Elbertsen speelt op het orgel. Maar er is meer: de Ladies Barbershop Singing Group 'New Achord' uit Harderwijk steunt het concert met een voornamelijk Engelstalig repertoire, zoals ‘If you love me’ en ‘Irish Blessing’.

De 25 dames staan onder leiding van assistent-dirigent Linda van Buerink. Beide koren zingen samen het ‘Love changes everything’ van Lloyd Webber/Jimco Zijlstra. Het wordt een schitterend concert met veel beleving voor zowel de bezoekers als de zangers/zangeressen. Met de voortzetting van het Oranjeconcert maakt het HMK nu ook onkosten, reden om een toegangsprijs te vragen. U betaalt slechts € 5,00 per persoon.

Kaarten

Kaarten zijn verkijgbaar bij de mannenkoor-leden, maar ook bij Primera Luttekepoortstraat 8, Primera Drielanden Trias 80, Readshop Stadsdennen P.C. Hoofdplein 12 te Harderwijk en voor de aanvang in de Grote Kerk. 

Oranje concert Harderwijks Mannenkoor in de Grote Kerk Harderwijk