Walking Football op de vrijdagochtend!

Vrijdag 22 maart 2019 was een gedenkwaardige dag op Sportpark de Strokel. Hier trapten de Walking Footballers (55 tot 85 jaar) van VVOG onder ideale weersomstandigheden hun eerste balletje.

Walking footbal senioren VVOG

Rond 10.00 uur druppelden de mannen de kantine binnen, waar de koffie al klaar stond. Na de koffie werden de voetbal-/gymschoenen aangetrokken. Dit was bij sommigen misschien wel 20 jaar, of zelfs langer, geleden voor het laatst gebeurd. 

Op naar het hoofdveld, waar de kleine goaltjes al klaar stonden (afstand veldje ongeveer 40 bij 20 meter). Men waande zich misschien wel voor even Hoppie of onze oud spits Jeremy de Graaf met duizenden toeschouwers langs de lijn. Even wennen aan de spelregels: geen lichamelijk contact en met name de voetjes aan de grond (soort snelwandelen). Maar een willekeurige kijker langs de lijn kon niet merken dat de mannen er zoveel jaren tussen uit waren geweest.

Enthousiast geworden? Iedereen kan meedoen, wel of geen ervaring! De koffie staat om 10.00 klaar en na de (ont)spannende wedstrijd kun je, indien je wilt, een drankje nemen en gezellig na kletsen, want.... de kantine is open. Wij hopen jullie binnenkort te ontmoeten…. of bij de koffie of (ook) op het veld en wel op de vrijdagochtenden. Wij horen het ook graag indien er evt. belangstelling is voor een andere ochtend.

Voor info/tips kun je bellen/mailen met:

Jacob de Zwaan - 06-30256638 - jacob.vvog@hotmail.com of

Ruud Posthumus - r.postumus@hetnet.nl