Wagenaar brons op NK schermen voor veteranen

Door Schermclub Midden Nederland - Na het succes van vorig jaar (ZILVER) is Julius Wagenaar ook dit jaar weer in de prijzen gevallen bij het NK schermen voor veteranen (40+).

Julius Wagenaar laat door deze constante prestaties zien dat hij bij de top van Nederland behoort. Wagenaar starte de voorronde van de Nederlandse Kampioenschappen voorspoedig door maar liefst vijf van de zes wedstrijden winnend af te sluiten.

Enkel één wedstrijd ging nipt verloren met een score van 4-5. Door deze goede voorronde wist Wagenaar zich als 4e te plaatsen voor de afvalrondes die tot de 10 punten geschermd worden. Wagenaar wist maar liefst 4 partijen winnend af te sluiten met een grote voorsprong op zijn tegenstanders om vervolgens de halve finale te bereiken. Helaas werd de halve finale verloren met een score van 7-10 in het voordeel van zijn tegenstander die de uiteindelijke winnaar bleek te worden van de Nederlandse Kampioenschappen. Julius Wagenaar heeft door deze goede prestatie de bronzen medaille weten te winnen.

Schermclub Midden Nederland Wagenaar