Waarom is het zinvol om een reisverzekering af te sluiten?

Ook tijdens een vakantie kan je tegen onverwachte en vervelende situaties aanlopen. Het is dan heel vervelend wanneer je niet kan terugvallen op professionele hulp en ook nog te maken krijgt met toren hoge kosten. 

Een paar redenen om na te denken over een kortlopende of doorlopende reisverzekering

In veel gevallen hebben we meer materiele waarde bij ons dan gedacht, denk alleen al aan je telefoon, een iPad of zelfs een laptop. Nog niet gesproken over fietsen of een camera. Wees je bewust van de waarde die je meeneemt op vakantie en bepaal zelf of je schade aan die materiele waarde kan permitteren.

Het kan ook voorkomen dat je de vakantie vroegtijdig moet afbreken, voor een gipsvlucht of nog onschuldiger een onontkoombare wortelkanaalbehandeling. Ook hier spreken we nog niet eens over veel ernstigere gevallen om je vakantie te moeten onderbreken.
 
Dan rest nog medische voorvallen of hulp tijdens calamiteiten in een vreemd land. Reden genoeg om te even te laten informeren over de mogelijkheden van een reisverzekering i.c.m. een annuleringsverzekering. 

Welke risico’s dek je met een reisverzekering?

Met het afsluiten van een reisverzekering dek je een aantal risico’s.
  • Materiële schade aan bagage.
  • Schade veroorzaakt door persoonlijke omstandigheden, ziekte of ongevallen.
  • Je krijgt hulp aangeboden in het betreffende vakantieland. Geen overbodige luxe wanneer je in een onbekend land bent waar men jouw taal niet spreekt. 
Laat je dus goed adviseren als het gaat om het afsluitend van een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Van den Berg Verzekeringen Hierden
 
Reis en annuleringsverzekering van den Berg Hierden Reis en annuleringsverzekering van den Berg verzekeringen Hierden Reis en annuleringsverzekering van den Berg Verzekering Hierden Reis en annuleringsverzekering van den Berg Verzekeringen Hierden

Van den Berg Verzekeringen Hierden

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 135c
3849 AC Hierden

Telefoon

T. 0341-451360

Meer info